Zagrebačka županija raspisala je dva natječaja za potporu poljoprivrednicima pri nabavi repromaterijala za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica

Zagrebačka županija raspisala je dva natječaja za potporu poljoprivrednicima pri nabavi repromaterijala za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica u Zagrebačkoj županiji u 2022. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti za nabavu poljoprivrednog repromaterijala za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica.

Prihvatljivi Korisnici – poljoprivredna gospodarstva s područja Zagrebačke županije

Prihvatljive aktivnosti, uvjeti za dodjelu potpore i intenzitet potpore – Potpora za nabavu poljoprivrednog repromaterijala za sjetvu i sadnju u Zagrebačkoj županiji u 2022. godini Korisniku će se dodijeliti za subvencioniranje nabave poljoprivrednog repromaterijala (sjemena, presadnica, gnojiva, zaštitnih sredstava) za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica u 2022. godini u vrijednosti najmanje 2.000,00 kuna ukupnih prihvatljivih troškova, u iznosu do 50 %  vrijednosti ukupnih prihvatljivih troškova, a najviše do 3.000,00 kn po korisniku potpore.

Javni poziv otvoren je do 15. studenoga 2022. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

 

 

2. Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za subvencioniranje kamata za kreditiranje nabave poljoprivrednog repromaterijala za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica u Zagrebačkoj županiji u 2022. godini

Predmet Javnog poziva je prikupljanje zahtjeva za prikupljanje zahtjeva za subvencioniranje kamata za kreditiranje nabave poljoprivrednog repromaterijala (sjeme, presadnice, zaštitna sredstva, gnojiva) za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica.

Prihvatljivi Korisnici – poljoprivredna gospodarstva s područja Zagrebačke županije evidentirana u Registru poreznih obveznika.

Prihvatljive aktivnosti, uvjeti za dodjelu potpore i intenzitet potpore – potpora za subvencioniranje kamate za kreditiranje sjetve i/ili sadnje u Zagrebačkoj županiji u 2022. godini korisniku će se dodijeliti za subvencioniranje kamate kratkoročnih kredita za financiranje poljoprivrednog repromaterijala (sjemena, presadnica, gnojiva, zaštitnih sredstava) za sjetvu ratarskih kultura i sjetvu i sadnju presadnica. Najmanji iznos kreditiranja je 10.000,00 kuna. Najveći iznos kreditiranja je 1.000.000,00 kuna.

Javni poziv otvoren je do 15. studenoga 2022. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

 

 

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“