Radionica za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a “Moslavina”

LAG „Moslavina“ je u procesu izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a „Moslavina“ (LRS LAG-a) za programsko razdoblje 2023. – 2027. godine, a koja će biti temelj za prijavu na novu LEADER mjeru iz Programa ruralnog razvoja te ostvarivanje novih EU sredstava za razvoj lokalnog područja.

 

U izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a „Moslavina“ i za pripremu iste, sa svojom vizijom ruralnog razvoja i uključivanjem vlastitih planiranih projekta, veliku ulogu imaju svi članovi i predstavnici javnog, gospodarskog i civilnog sektora. Njihovi planovi o budućem osobnom poduzetničkom razvoju te razvoju područja na kojem žive i djeluju, kao i potrebe koje imaju, uvelike će doprijeti smjeru u kojem će se planirati intervencije za razdoblje 2023. – 2027. godine.

 

Sukladno navedenome, LAG „Moslavina“ organizira radionice za pripremu i provedbu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Moslavina“ za programsko razdoblje 2023. – 2027. godine. Na radionicama će biti obuhvaćene teme iz područja poljoprivrede, gospodarstva, kulture, turizma, okoliša, sporta, obrazovanja, održivog razvoja, infrastrukture i sl., prilagođene za javni, gospodarski i civilni sektor.

 

Radionica će se održati u četvrtak 3. studenog 2022. godine u 14 sati u prostorima Razvojne agencije IGRA (Ivanić-Grad, Poduzetnička ulica 11) te ovim putem pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u pripremi vizije ruralnog razvoja i uključivanje ideja vlastitih potreba i planiranih projekata u LRS LAG-a „Moslavina“.

 

Pozivnica LAG-a za sudjelovanje: Poziv_Radionica za izradu LRS LAG-a Moslavina