Proslava desete godišnjice ulaska Republike Hrvatske u EU u Ivanić-Gradu

Sutra, 1. srpnja 2023. godine, Republika Hrvatska obilježava desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju stoga je danas Razvojna agencija IGRA, u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom, organizirala događanje „Otvorena vrata EU projekata u Ivanić-Gradu”.

 

Na događanju su predstavljeni gradski projekti financirani iz EU izvora sredstava s osobitim naglaskom na uspješno provedeni projekt “Izgradnja modularnog drvno-tehnološkog poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu” te na projekte u provedbi za koje je Grad Ivanić-Grad ostvario sufinanciranje iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti – “Izgradnja nove zgrade Dječjeg vrtića Ivanić-Grad” i “Dogradnja zgrade Dječjeg vrtića Sunce, Graberje Ivanićko” te projekt „Dobra energija – solarna energija za energetsku tranziciju“ koji je financiran od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz Financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP) 2014.–2021. uz nacionalno sufinanciranje Republike Hrvatske.

 

Drago nam je što smo imali priliku predstaviti dio gradskih projekata koji su realizirani ili se upravo odvijaju pred našim i vašim očima i na taj način biti dio proslave koja se odvija na nacionalnoj razini. Više o drugim događanjima pročitajte OVDJE.

 

Vaša IGRA