Prilika za mlade: postani suradnik u pripremi i provedbi EU projekata

Završili ste srednju školu i još uvijek ste nezaposleni? Uvijek ste se željeli baviti EU fondovima, ali su vam programi edukacije preskupi? Želite naučiti pripremati i provoditi projekte, ali i vidjeti kako oni funkcioniraju u praksi? Onda je ovo natječaj za vas!

 

Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte, Učilište EU PROJEKTI te HZZ Regionalni ured Zagreb, u okviru projekta „EU4NEET: Uz EU projekte do aktivnije NEET populacije“ financiranog iz Poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, UP.01.2.0.04 putem Europskog socijalnog fonda, otvara poziv za prijavu polaznika/ica za pohađanje programa osposobljavanja „Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata“ te dodatne edukacije i mentorstvo polaznika i polaznica.

 

U okviru edukacije, polaznici će sudjelovati u sljedećim aktivnostima:

  • Izrada individualnog plana aktivnosti
  • Program podrške kroz korištenje usluge mentorstva
  • Program podrške kroz korištenje usluge savjetovanja
  • Dva programa za razvoj mekih vještina
  • Tri programa za razvoj transverzalnih vještina
  • Program osposobljavanja u trajanju 128 nastavnih sati

 

Prijave traju od 23.11.2021. godine do 23.12.2021. godine.

 

Projekt je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, zbog čega sami polaznici, nezaposlene osobe u NEET statusu, nemaju trošak školarine za ovaj obrazovni program čije se zvanje upisuje u e-radnu. Isto tako, polaznici nemaju trošak ostalih aktivnosti kroz koje prolaze u projektu.

 

Prijave i više informacija: eu-projekti.info

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“