Prijavite se na online radionicu “Tehnike prodaje – ključ za privlačenje i zadržavanje kupaca”

Prijavite se na sljedeću radionicu u ciklusu online radionica za poduzetnike s istočnog dijela Zagrebačke županije: “Tehnike prodaje – ključ za privlačenje i zadržavanje kupaca” koja će se održati u utorak 21. prosinca 2021. od 12:00 do 15:00 sati elektroničkim putem – posredstvom Zoom platforme.

 

Cilj radionice je, kroz praktične primjere, podučiti vas sljedećim temama:

 

  • Što je prodaja i kako ju definiramo
  • Kakvo je danas tržište i koji su tržišni subjekti
  • Kako planirati prodaju
  • Što je marketing i kako ga koristiti
  • Kako uspješno prezentirati proizvod ili uslugu
  • Kako ostvariti interakciju s kupcem dugoročno – jednom vaš kupac, zauvijek vaš kupac
  • Prodaja počinje onda kada je kupac rekao NE
  • Kako riješiti prigovor i reklamaciju

 

Radionicu će voditi Maja Krnjević vlasnica obrta za učenje vještina „Artes Cognita“  koja je tridesetogodišnje iskustvo rada u velikim kompanijama – gdje se bavila prodajom, razvojem timova, menadžmentom, edukacijama, vođenjem i rukovođenjem odlučila podijeliti sa svima koji žele poboljšati svoje vještine i biti uspješniji.

 

Rezervirajte svoj termin na vrijeme; prijave na radionicu zaprimaju se do ponedjeljka 20. prosinca 2021. do 15:00 sati na e-mail adresu: igra@ivanic-grad.hr (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, te naziv i OIB vašeg poduzeća) ili putem obrasca za prijave. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna registracija na Zoom platformi, pristupni link za radionicu dobit ćete povratno mailom uz potvrdu Vaše prijave za sudjelovanje.

 

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike besplatno.

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“