Poziv na online radionicu “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa”

Poštovane poduzetnice, poštovani poduzetnici,

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić–Grad poziva vas na radionicu koja je prethodno bila odgođena radi epidemioloških mjera. Radionica “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa” sada je podijeljena na dvije odvojene radionice koje će se održati putem Zoom platforme. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike besplatno.

 

Radionice će se održati u četvrtak 25. studenog i u utorak 30. studenog 2021. od 12:00 do 14:30 elektroničkim putem – posredstvom Zoom platforme.

 

Kroz kreativne metode za kvalitetnije upravljanje, stvaranje pozitivne kulture menadžmenta  i  konstruktivnog timskog okruženja naučit ćete kako:

  • unaprijediti svoje liderske i komunikacijske vještine
  • efikasnije i konstruktivnije komunicirati među suradnicima
  • unaprijediti timski duh
  • postići viši nivo motivacije
  • postići veću efikasnost kroz usklađivanje zadataka
  • imati bolje rezultate uz manje stresa
  • steći ćete i savladati tehnike koje ćete moći primijeniti u vlastitim poslovnim organizacijama

 

 

Raspored radionica:

 

Skriveni potencijal vašeg poslovanja i upravljanjem budućim razvojem

25.11.2021., 12:00-14:30

 

12:00 Uvod

12:15 Modeli poslovanja

13:00 Misija vs vizija biznisa

13:30 Pauza

13:45 Definiranje ciljeva

14:15 Pitanja i odgovori

 

Predavačica: Marina Hrastić Prišlin – poslovna trenerica s višegodišnjim iskustvom u liderstvu i obrtnica s tridesetogodišnjim iskustvom

 

 

Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja

30.11.2021.,12:00-14:30

 

12:00 Uvod

12:15 Kako izgraditi uspješan tim

13:00 Ključni alati i metode

13:30 Pauza

13:45 Intelektualni DNK

14:15 Bonus, pitanja i odgovori

 

Predavač: Drago Orčić – međunarodni stručnjak iz područja liderstva i ljudskih potencijala s preko tisuću sati održanih obuka, treninga i edukacija; autor više radova na temu mjerenja i upravljanja ljudskim potencijalom.

 

Prijave na radionice zaprimaju se sve do 10:00 sati na dana održavanja svake od radionica, na e-mail adresu: igra@ivanic-grad.hr (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, naziv i OIB vašeg poduzeća, te na koju radionicu se prijavljujete jer je moguća prijava na obje radionice ili svaku radionicu zasebno) ili putem obrasca za prijave na internetskoj stranici Razvojne agencije: www.ra-igra.hr/prijava-na-radionice-razvojne-agencije-igra/. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna registracija na Zoom platformi, pristupni link za radionicu dobit ćete povratno mailom uz potvrdu Vaše prijave za sudjelovanje.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“