Postanite dio Ruraline – prve društvene platforme namijenjene umrežavanju svih ljubitelja ruralnog prostora

Ruralina je društvena platforma koja naglasak stavlja na iskrenu hranu i iskrenu proizvodnje hrane. Cilj joj je, kroz spoj novih tehnologija i inovacija u procesima od “polja do stola”, vratiti dostojanstvo proizvođačima u ruralnom prostoru, kupcima osigurati sigurnost i povjerenje u kupovinu željenih proizvoda, kao i sinergiju s proizvođačima i poljoprivrednicima.

 

 

 

Ruralina omogućuje svim registriranim korisnicima jednostavan pristup najboljim proizvodima, uslugama i eventima s ruralnog prostora.

 

Ruralina je namijenjena:

  • Svim proizvođačima s ruralnih prostora koji žele stvoriti lokalno i globalno prepoznatljiv proizvod i povećati svoju prodaju
  • Svima koji se žele hraniti pravilno i personalizirano i to namirnicama provjerljivog porijekla
  • Svim trgovcima koji posluju iskreno i spremni su svojim kupcima dokazati porijeklo svojih namirnica, povezati se sa svojim proizvođačima te uspostaviti poslovne veze s novim proizvođačima
  • Svim Hotelima koji su spremni dokazati svojim gostima da je hrana koju poslužuju u svojim restoranima svježa, sezonska i dobavljena od lokalnih proizvođača.

 

Svim poslovnim subjektima (proizvođačima, trgovcima i hotelima) s ruralnih prostora, Ruralina osigurava bolju prepoznatljivost na globalnom tržištu, uspješniju prodaju, pristup besplatnim edukacijama i specijaliziranim eventima.

 

Registracija na Ruralinu je besplatna – izrada profila je besplatna za sve, privatne i poslovne korisnike.

 

Više informacija saznajte na Ruralina.com i Ruralina Facebook stranici.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“