Podrška ženama poduzetnicama u poljoprivredno-prehrambenoj industriji

U suradnji s EIT Food inicijativom, Lean Startup Hrvatska pokreće EWA program s ciljem pružanja podrške poduzetnicama u ranoj fazi njihove karijere kako bi uspješno razvili održivo poslovanje. EWA je u potrazi za hrvatskim poduzetnicama koje imaju ideju ili razmišljaju o poboljšanju poljoprivredno-prehrambene industrije.

 

U sklopu programa, Lean Startup Hrvatska će odabrati 10 sudionika za sudjelovanje u 6-mjesečnom programu koje će im ponuditi personalizirano mentorstvo, sesije umrežavanja, radionice, konzultacije sa stručnjacima i pristup međunarodnoj digitalnoj platformi s mogućnošću dobivanja sredstava do 10.000 eura.

 

Online treninzi

Odabrane poduzetnice sudjelovat će u 6-mjesečnoj poduzetničkoj edukaciji i imati pristup resursima za učenje.

Mentorstvo/stalna podrška

Više od 20 sati personaliziranog mentorstva od stručnjaka iz industrije te pristup besplatnom EIT Food Startup priručniku.

Snaga zajednice

Sve sudionice programa će imati pristup EWA zajednici koja okuplja preko 200 mentora i poduzetnica unutar poljoprivredno-prehrambenog ekosustava.

Mogućnosti financiranja

Korisnice će imati priliku osvojiti novčanu nagradu do 10.000 eura, otkriti druge EIT Food programe  i pristupiti investitorima, poslovnim anđelima i korporacijama.

 

Prijava u program

Za sudjelovanje u programu potrebno je posjetiti EWA Aplications 2022 web stranicu, odabrati zemlju u kojoj se projekt provodi (Croatia), kliknuti na F6S prijavnu formu, prijaviti se putem maila, Facebook ili LinkedIn računa te ispuniti tražene podatke. Prijave su otvorene do 13. lipnja. Više informacija pronađite ovdje (na engleskom).

Q&A session

Lean Startup Hrvatska za sve zainteresirane organizira Q&A session 2.6. u 10 sati putem Zooma. Ukoliko imate pitanja vezana uz sudjelovanje ili želite saznati više o EWA programu, prijavite se putem poveznice https://bit.ly/ewaqa26 

 

Više informacija pronađite na BLOGU Lean Startup-a Hrvatska.

 

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“