Podnošenje zahtjeva za potporu poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije otvoreno do 30. lipnja 2022. godine

Obavještavamo zainteresirane podnositelje zahtjeva da je od 5. svibnja 2022. godine moguće podnijeti Zahtjev za potporu iz Programa potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije.

 

Za potporu su prihvatljivi poljoprivredni proizvođači s poljoprivrednim površinama na području Sisačko-moslavačke županije, upisani u Upisnik poljoprivrednika, koji su podnijeli Jedinstveni zahtjev za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u 2021. godini, s prihvatljivim površinama veličine 1 ha i više na kojima se uzgaja jedna ili više prihvatljivih kultura (ratarske kulture, povrće, trajni nasadi, ukrasno i ljekovito bilje te ugar). Poljoprivredni proizvođači kojima je ugar prihvatljiva površina, na toj površini u 2022. godini moraju proizvoditi poljoprivrednu kulturu.

 

Zahtjevi za potporu se podnose od 5. svibnja do 30. lipnja 2022. godine putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja.

 

Uz Zahtjev za potporu svi podnositelji dužni su priložiti jednu od sljedećih izjava:

  • popunjenu i ovjerenu Izjavu o poslovnim subjektima koji su međusobno povezani vlasničkim ili drugim odnosima, a podnijeli su Zahtjev

ili

  • popunjenu i ovjerenu Izjavu da nemaju poslovnih subjekata koji su međusobno povezani vlasničkim ili drugim odnosima, a podnijeli su Zahtjev.

 

Po podnošenju Zahtjeva za potporu putem AGRONET-a podnositelj je dužan dostaviti ispisani i ovjereni Zahtjev za potporu i priloženu dokumentaciju na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, s naznakom: »Program potpore poljoprivrednicima na području Sisačko-moslavačke županije«.

 

Detalje o potpori i potrebne obrasce možete pronaći ovdje.

 

Izvor: apprrr.hr

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”