Otvorena vrata EU projekata u Ivanić-Gradu

1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježava desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju stoga Razvojna agencija IGRA, u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom, organizira događanje „Otvorena vrata EU projekata u Ivanić-Gradu”.

 

Na događanju će biti predstavljeni gradski projekti financirani iz EU izvora sredstava s osobitim naglaskom na uspješno proveden projekt “Izgradnja modularnog drvno-tehnološkog poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu” te na projekte za koje je Grad Ivanić-Grad ostvario sufinanciranje iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti – “Izgradnja nove zgrade Dječjeg vrtića Ivanić-Grad” i “Dogradnja zgrade Dječjeg vrtića Sunce, Graberje Ivanićko” te projekt „Dobra energija – solarna energija za energetsku tranziciju“ koji je financiran od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške kroz Financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora (EGP) 2014.–2021. uz nacionalno sufinanciranje Republike Hrvatske, čija će se provedba završiti u narednom razdoblju.

 

Sudionike na događaju će uz prezentaciju projekata i umrežavanje dočekati hladno osvježenje i prigodan dar organizatora.

 

Mjesto događanja: Kongresna dvorana Modularno drvno-tehnološkog inkubatora Ivanić-Grad, Poduzetnička ulica 11, 10313 Ivanić-Grad

 

Vrijeme događanja: 30.6.2023., od 12:00 do 14:00

 

Molimo potvrdite svoj dolazak do četvrtka 29.6.2023. godine u 14:00 sati na mail adresu: igra@ivanic-grad.hr

 

Više o Danima otvorenih vrata EU projekata pročitajte OVDJE.