Online spajanje poduzetnika s područja Općine Kloštar Ivanić s potpornim institucijama

Poštovane poduzetnice i poduzetnici, obrtnice i obrtnici, predstavnice i predstavnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava,

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad poziva Vas na online događanje povezivanje poduzetnika s područja s područja Općine Kloštar Ivanić s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za razvoj poduzetništva na području Općine Kloštar Ivanić i istočnog dijela Zagrebačke županije.

 

Povezivanje poduzetnika i potpornih institucija održat će se u četvrtak 24. veljače od 12:00 do 13:30 sati putem digitalne platforme Zoom.

 

Sudionici događaja:

  1. Poduzetnice, poduzetnici, obrtnice, obrtnici, poljoprivrednice i poljoprivrednici
  2. Predstavnici Općine Kloštar Ivanić
  3. Predstavnici Udruženja obrtnika Ivanić-Grada
  4. Predstavnici Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad

 

Molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde putem obrasca za prijave. Prijave se zaprimaju do srijede 23. veljače u 14:00 sati. Za sudjelovanje na događanju nije potrebna registracija na Zoom platformi, a pristupni link za sudjelovanje bit će dostavljen mailom, zajedno s potvrdom prijave za sudjelovanje.

 

Organizacija događanja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”