Održano događanje povezivanja poduzetnika s područja Općine Dubrava s relevantnim potpornim subjektima

Danas, 10. ožujka 2022. godine, održano je događanje povezivanja poduzetnika s područja Općine Dubrava s potpornim subjektima. Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području istočnog dijela Zagrebačke županije.

 

Povezivanju su uz zainteresirane poduzetnice i poduzetnike nazočili predstavnici Općine Dubrava, Odbora za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad.

 

Predstavnici poduzetnika i podupirućih subjekata međusobno su izmijenili iskustva i vlastito viđenje stanja poduzetništva na području Općine, iznijeli prijedloge za unaprjeđenje trenutnog stanja.

 

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”