Održano događanje povezivanja poduzetnika s područja Općine Brckovljani s relevantnim potpornim subjektima

Danas, 08. ožujka 2022. godine, održano je događanje povezivanja poduzetnika s područja Općine Brckovljani s potpornim subjektima. Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području istočnog dijela Zagrebačke županije.

 

Povezivanju su uz zainteresirane poduzetnice i poduzetnike nazočili predstavnici Općine Brckovljani, Udruženja obrtnika Dugo Selo i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad.

 

Predstavnici poduzetnika i podupirućih subjekata međusobno su izmijenili iskustva i viđenje stanja poduzetništva na području Općine. Poduzetnici su izrazili zadovoljstvo potporom koju primaju od strane Općine, dok su predstavnici Općine potvrdili kako su otvoreni za sve upite od strane poduzetnika te kako im uvijek stoje na raspolaganju za sve upite i rješavanje problema na koje naiđu u poslovanju.

 

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”