Održano završno događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić–Grada s relevantnim potpornim subjektima

Danas, 17. ožujka 2022. godine, održano je završno događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić – Grada s potpornim subjektima. Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području Grada Ivanić-Grada.

 

Povezivanju su, uz zainteresirane poduzetnice i poduzetnike nazočili predstavnici Grada Ivanić-Grada, Udruženja obrtnika Ivanić-Grada, Odbora za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad.

 

Predstavnici poduzetnika i podupirućih subjekata međusobno su izmijenili iskustva i stavove o stanju poduzetništva na području Grada, kao i iznijeli brojne konstruktivne prijedloge za unaprjeđenje istog.

 

Razvoja agencija IGRA se zahvaljuje sudionicima na svim dosadašnjim povezivanjima poduzetnika i potpornih institucija, kao i svim suorganizatorima događanja.

 

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”