Održano događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić – Grada s relevantnim potpornim subjektima

Danas, 22. veljače 2022. godine, održano je događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić – Grada s potpornim subjektima. Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području Grada Ivanić – Grada.

 

Povezivanju su uz zainteresirane poduzetnice i poduzetnike nazočili predstavnici Srednje škole „Ivan Švear“, Udruženja obrtnika Ivanić-Grada, Grada Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad.

 

Predstavnici poduzetnika i podupirućih subjekata međusobno su izmijenili iskustva i stavove o percepciji srednjoškolskog i cjeloživotnog obrazovanja, raspravili teme vezane uz trenutno stanje poduzetništva na području Grada, kao i iznijeli brojne konstruktivne prijedloge za unaprjeđenje istog.

 

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”