Održano događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić – Grada s relevantnim potpornim subjektima

Danas, 15. srpnja 2021. godine održano je događanje povezivanja poduzetnika s područja Grada Ivanić – Grada s potpornim subjektima. Svrha događanja je povezivanje poduzetnika s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za općeniti razvoj poduzetništva na području Grada Ivanić – Grada.

 

Povezivanju su, uz zainteresirane poduzetnike i predstavnike Ceha frizera Grada Ivanić-Grada, nazočili predstavnici Srednje škole „Ivan Švear“, Udruženja obrtnika Ivanić-Grada i Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad.

 

Teme koje su raspravljene na povezivanju odnose se na politiku upisa djece u srednju školu uspoređujući je s potrebama tržišta rada i poslodavaca te o podizanju rejtinga srednjoškolskog obrazovanja na području Grada Ivanić-Grada. Predstavnici poduzetnika i podupirućih subjekata međusobno su izmijenili iskustva i stavove o percepciji srednjoškolskog obrazovanja s naglaskom na smjer frizerstva. Dogovoreni su konkretni koraci koji će doprinijeti boljoj komunikaciji i suradnji između poduzetnika – poslodavaca i Srednje škole koja obrazuje buduće zaposlenike tih poslodavaca. Druženje je proteklo u odličnoj atmosferi i završio u pozitivnom duhu, svi sudionici su izrazili zadovoljstvo donesenim zaključcima i najavili buduću blisku suradnju.

 

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”