Održana radionica “Uspješna i neuspješna izrada poslovnog plana i SWOT analiza za poduzetnike i obrtnike”

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA danas je organizirala online edukaciju s ciljem promicanja poduzetništva “Uspješna i neuspješna izrada poslovnog plana i SWOT analiza za poduzetnike i obrtnike”. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

 

Predavač Krešimir Golubić poduzetnicama i poduzetnicima projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, približio je tehnike izrade poslovnog plana; naučio ih je kako izbjeći greške ili lutanja u predviđanjima uz pomoć istraživanja tržišta i izrade primjerenog budžeta. Prezentirao im je kako upravljati troškovima i novčanim tokom, kako se porezno pozicionirati, te mjeriti ispunjavanje postavljenih ciljeva. U drugom dijelu radionice poduzetnici su imali priliku naučiti kako izraditi SWOT analizu poduzeća ili obrta.

 

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić i predavaču Krešimiru Golubiću na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“