Održana radionica Skriveni potencijal vašeg poslovanja i upravljanjem budućim razvojem

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA danas je organizirala radionicu “Skriveni potencijal vašeg poslovanja i upravljanjem budućim razvojem” – prvu radionicu iz ciklusa “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa” . Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Predavačica Marina Prišlin Hrastić održala je inspirativnu radionicu na temu motivacije, postizanja poslovnog uspjeha i ostvarenja vlastitih potencijala. Rasprava nakon radionice je tekla u vedrom raspoloženju te su sudionice i sudionici izrazili svoje zadovoljstvo usvojenim znanjem – interakcija i entuzijazam na radionicama gospođe Marine su uvijek na posebnoj razini.  Dok je organizacija radionice nadišla lokalne razmjere te su radionici, uz poduzetnice i poduzetnike projektnog područja koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, sudjelovale poduzetnice i poduzetnici s drugih područja Republike Hrvatske i Republike Srbije.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačici Marini Prišlin Hrastić na nastavku suradnje i asistenciji kod organizacije i provođenja radionice.

 

Još uvijek imate vremena prijaviti se za sljedeću radionicu iz ciklusa!

 

Radionica predavača Drage Orčića: “Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja” održat će se u utorak 30.11.2021. u vremenu od 12:00 do 14:30 – prijavite se ovdje.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“