Održana radionica „Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP”

Razvojna agencija IGRA d.o.o. održala je danas, 27.6.2022. godine, radionicu „Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP” sufinanciranu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Predavačica Maja Krnjević poduzetnicama i poduzetnicima projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, približila je metodu neurolingvističkog programiranja. Prikazala je sudionicama i sudionicima kako NLP metodu primijeniti u donošenju ključnih odluka, rukovođenju, prodaji, marketingu, ljudskim potencijalima, odnosima s javnošću, kao i u suočavanju sa svakodnevnim životnim situacijama i problemima.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačici Maji Krnjević na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“