Održana radionica “Održivo poslovanje – temelj za uspjeh poduzeća u budućnosti“

Razvojna agencija IGRA d.o.o. danas je održala radionicu “Održivo poslovanje – temelj za uspjeh poduzeća u budućnosti“ sufinanciranu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Poduzetnice i poduzetnici projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, između ostalog, su naučili zašto su neka poduzeća uspješnija od drugih, kako održivo poslovanje, kao poslovni pristup, utječe na sve sudionike poslovnog procesa, kako djeluje na zajednicu, okoliš i društvo kao cjelinu.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačici Maji Krnjević na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“