Održana radionica Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA danas je organizirala radionicu “Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja” – drugu radionicu iz ciklusa “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa” . Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Predavač Drago Orčić sudionicama i sudionicima prezentirao je alate i tehnike koji će im pomoći u procesu unaprjeđenja njihovih vještina vođe i timskog okruženja njihovih organizacija. Poduzetnice i poduzetnici su imali prilike objektivno sagledati svoje suradnike i detektirati karakteristike različitih osobnosti te naučiti metode kojima će postati rukovoditelji kakve njihove organizacije i timovi trebaju i zaslužuju.

 

Organizacija i ove radionice nadišla je lokalne razmjere te su radionici, uz poduzetnice i poduzetnike projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, sudjelovale poduzetnice i poduzetnici s drugih područja Republike Hrvatske i Republike Srbije.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Obiteljskom radiju Ivanić i predavaču Dragi Orčiću na nastavku suradnje i asistenciji kod organizacije i provođenja radionice.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“