Održana radionica „Kako zaposliti i zadržati radnike u novim tržišnim uvjetima – izazovi i rješenja“

Razvojna agencija IGRA d.o.o. danas je održala radionicu „Kako zaposliti i zadržati radnike u novim tržišnim uvjetima – izazovi i rješenja“ sufinanciranu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

 

Predavačica Maja Krnjević poduzetnicama i poduzetnicima projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, približila je ključne teme upravljanja ljudskim potencijalima, kao što su: organizacijska kultura poduzeća, važnost prilagodbe promjenjivoj dinamici i organizaciji rada, te promatranja radnih mjesta holistički. Radionica se fokusirala na rješenja – od procjene trenutne situacije poduzeća do smjernica kako organizacijske procese postaviti tako da se organizacijska kultura podigne na nivo koji će poslodavcima osigurati titulu „najpoželjnijeg poslodavca“

 

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačici Maji Krnjević na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“