Održana radionica “Kako pronaći i zaposliti potrebne radnike – izazovi i rješenja”

Održana je još jedna radionica sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike” u organizaciji Razvojne agencije IGRA d.o.o. na temu “Kako pronaći i zaposliti potrebne radnike – izazovi i rješenja”.

 

Predavačica Maja Krnjević poduzetnicama i poduzetnicima projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, ponudila je rješenja za pronalazak potrebnih kvalitetnih radnika, krenuvši od analize trenutnog stanja poduzeća. Nadalje su poduzetnici imali priliku razmisliti koji profil radnika im je potreban, saznati kako i gdje pronaći odgovarajuće radnike; naučiti kako zadržati postojeće kvalitetne i iskusne radnike te kako svoje poduzeće i ponudu predstaviti visokoprofilnim radnicima koje žele zaposliti u svom poduzeću.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačici Maji Krnjević na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“