Održana radionica Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva Grada Ivanić-Grada u 2022. godini

Razvojna agencija IGRA d.o.o. danas je održala radionicu Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva Grada Ivanić-Grada u 2022. godini sufinanciranu u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Predavač Martin Madaras predstavio je Javni poziv i njegove uvjete poduzetnicama i poduzetnicima s područja Grada. Poduzetnici su imali priliku postaviti sva pitanja koja su ih zanimala glede prihvatljivosti njihovih projekata i troškova. Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se svim sudionicama i sudionicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Odboru za gospodarstvo Grada Ivanić-Grada, Obiteljskom radiju Ivanić na nastavku suradnje pri organizaciji i provođenju radionica kroz cijelo vrijeme trajanja Projekta.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“