Održana radionica „Izrada jednostavne internetske stranice i nadzor poslovnih procesa poduzeća”

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA, u ponedjeljak 27. rujna 2021., organizirala je u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanić-Grad radionicu „Izrada jednostavne internetske stranice i nadzor poslovnih procesa poduzeća” s ciljem promicanja i poticanja poduzetništva. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

 

Predavači Monika Hrastić i Krešimir Golubić, u pet sati trajanja radionice, poduzetnicama i poduzetnicima projektnog područja, koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije, prezentirali su teme od značaja za pokretanje internetskog poslovanja i nadzora nad poslovnim procesima.

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad zahvaljuje se poduzetnicama i poduzetnicima na interesu i odazivu na radionicu. Isto tako, RA IGRA se zahvaljuje Gradu Ivanić-Gradu, Udruženju obrtnika Ivanić-Grad, Obiteljskom radiju Ivanić i predavačima na nastavku suradnje i asistenciji kod organizacije i provođenja radionice.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“