Objavljena dva natječaja Zagrebačke županije na temu poduzetničkih manifestacija

Zagrebačka županija objavila je dva natječaja vezana za poduzetničke manifestacije. Točnije, za sufinanciranje nastupa na poduzetničkim manifestacijama te za organizaciju istih.

 

Natječaj za prijavu projekata za dodjelu potpora Zagrebačke županije poduzetnicima za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2016. godini omogućava sufinanciranje nastupa na manifestacijama u zemlji i inozemstvu.  Prihvatljivi prijavitelji su mala i srednja poduzeća, obrti, trgovačka društva i profitne ustanove.

 

Drugi natječaj (Natječaj za dodjelu potpora za organiziranje manifestacija i zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2016. godini) omogućava sufinanciranje troškova organizacije manifestacija i zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom.

 

Manifestacije u smislu ovog natječaja su sajmovi, izložbe, natjecanja i slične manifestacije u vezi s poduzetništvom, organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika i udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja njihovih proizvoda i usluga.

 

Više detalja o oba natječaja možete pronaći na sljedećim linkovima:

 

 

Izvor: zagrebacka-zupanija.hr