Objavljen Javni poziv za poduzetnike: Dodjela vaučera za odlazak na gospodarske susrete u okviru “Global Innovation Summita” u Istanbulu

Usklopu programske komponente Eurostars HAMAG-BICRO organizira javni poziv za odlazak na gospodarske susrete u sklopu sastanka na vrhu i konferencije Global Innovation Summit, koji će se održati u Istanbulu 13. i 14. lipnja 2024. godine.

 

Primarni cilj odlaska na gospodarske susrete je pronalaženje međunarodnih partnera za istraživačko-razvojne projekte koje sudionici namjeravaju prijaviti u programu Eurostars. Sudionici događanja također mogu imati i dodatne razgovore o komercijalnoj suradnji u sklopu istog događaja.

 

Eurostars je program za istraživanje i razvoj, namijenjen malim i srednjim trgovačkim društvima, putem kojega tvrtke mogu dobiti do 200.000 eura bespovratnih sredstava, odnosno 50 ili 60 % sufinanciranja, ovisno o veličini tvrtke.

 

Zašto sudjelovati na gospodarskim susretima?

  • Pronađite nove komercijalne i tehnološke partnere
  • Saznajte najnovije informacije o globalnim trendovima i inovacijama
  • Promovirajte svoje proizvode, tehnologiju i znanje
  • Pronađite rješenja za vaše područje djelovanja
  • Pronađite nove klijente i stvorite nove suradnje s poslovnim partnerima
  • Raspravljajte o novim projektnim idejama.

 

Osnovni kriterij je međunarodno partnerstvo, u projektu trebaju sudjelovati najmanje dva partnera iz različitih zemlja članica Eurostarsa.

 

HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 800 eura za 10 poduzeća. Jedno poduzeće može dobiti jedan vaučer. Sredstva vaučera će se poduzetnicima isplatiti po dostavi dokaza sudjelovanja na događanju (održani sastanci i putni nalog).

 

Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima.

 

Prije samog odlaska na sajam i poslovne razgovore, za sudionike će biti organizirana online radionica o prijavi projekta na program Eurostars kao priprema za sudjelovanje na događanju.

 

Izvor: hamagbicro.hr