Najava radionice: “Uvod u korištenje aplikacije Canva za korisnika početnika”

Želite li svojim oglasima, infografikama, prezentacijama i posterima dati profesionalni izgled!? Canva je alat za vas!

 

Razvojna agencija IGRA d.o.o. poziva vas na besplatnu radionicu “Uvod u korištenje aplikacije Canva za korisnika početnika” koja će se održati u utorak, 10. listopada 2023. godine.

 

Canva je brz i jednostavan web alat za grafički dizajn koji vam omogućava korištenje unaprijed definiranih predložaka (objave na društvenim mrežama, posteri, čestitke, infografike, prezentacije i slično) i korištenje opcije definiranja vlastitih postavki za dizajniranje sukladno vašim potrebama. Cilj alata je omogućiti korisniku pristup velikom skupu resursa (slike, ikone, fontovi) unutar kojih može pronaći točno ono što treba kako bi dizajnirao po svojoj zamisli, pridružite nam se na radionici i:

 

  • upoznajte se s aplikacijom Canva
  • naučite kreirati vizuale pomoću Canve
  • vježbajte korištenje Canve na praktičnim primjerima uz upute predavačice
  • izradite kreativne digitalne vizuale prilagođene potrebama vašeg poslovanja
  • saznajte tips & tricks za korištenje Canve

 

 

Vrijeme održavanja radionice: 12-15 sati

 

Mjesto održavanja radionice: Kongresna dvorana Modularno drvno-tehnološkog inkubatora, na adresi Poduzetnička ulica 11, Ivanić-Grad

 

Važno! Na radionicu ponesite svoje prijenosno računalo kako biste se uvjerili što je sve moguće napraviti u nekoliko klikova. Za potrebe radionice dovoljno je da imate besplatan profil na Canvi.

 

Radionicu će voditi gospođa Neda Pršo, vlasnica obrta za usluge „ZIN Team“. Neda je iskusna savjetnica za digitalno oglašavanje i računalno programiranje s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i podučavanju.

 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem obrasca za prijave. Prijave na radionicu zaprimaju se do ponedjeljka 9. listopada 2023. u 15:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.