Najava radionice: “Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP”

Poštovane poduzetnice i poduzetnici, obrtnice i obrtnici, poljoprivrednice i poljoprivrednici,

 

Razvojna agencija IGRA Ivanić–Grad poziva vas na radionicu „Prihvatite promjene i budite uspješni – uvod u NLP“. Radionica će se održati u ponedjeljak 27. lipnja 2022. od 11:00 do 16:00 sati u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog inkubatora, na adresi Poduzetnička 1, Ivanić-Grad.

 

Život poslovnih ljudi, u ovim izuzetno teškim vremenima kada se ne može sa sigurnošću predvidjeti što će se i kako događati u narednim mjesecima, nije nimalo lak. Treba sačuvati jaku psihu, brzo donositi teške odluke, a pritom biti učinkovit. Situacija je izazovna, no s njom se treba suočiti i poslovati kao da se ne događa ništa neobično. Kako biste na vrijeme prepoznali anomalije u poslovanju i prevenirali ih, potrebno je ulagati u osnaživanje vlastitog potencijala – sebe.

 

Stoga ćemo vam ovom radionicom približiti metodu neurolingvističkog programiranja i naučiti vas kako primjenom NLP metode možete bolje razumjeti ljudsko razmišljanje i ponašanje, te unaprijediti svoje vještine. Kroz trening na radionici pokazat ćemo Vam kako NLP metodu primijeniti u donošenju ključnih odluka, rukovođenju, prodaji, marketingu, ljudskim potencijalima i odnosima s javnošću.

 

Plan rada radionice:

11:00 – 11:10 Uvod

11:10 – 12:00 Nove vještine – brzo učenje i lakše upravljanje promjenama; kako se riješiti starih navika i ograničavajućih uvjerenja

12:00 – 12:10 Dijalog

12:10 – 12:25 Pauza

12:25 – 13:10 Ne postoji neuspjeh. Postoji samo povratna informacija. Kritika je povratna informacija – prilika za osobni rast i razvoj. Kako stvoriti uspješnu komunikaciju s klijentima i vlastitim djelatnicima?

13:10 – 14:30 Svaki cilj je realan pa i u teškim uvjetima. Kako postići ciljeve i poslovne rezultate koji nam se u ovom trenu ne čine mogućim? Kako stvoriti kvalitetniji odnos s kolegama i suradnicima – kontrola misli i osjećaja.

14:30 – 14:45 Pauza

14:45 – 15:30 Tko sam ja, zapravo? Misaone procese možemo osvijestiti i poboljšati. Sve resurse koje smo uspješno upotrijebili za jedno područje – možemo i za drugo. Nije moguće NE komunicirati.

15:30 – 16:00 ZAKLJUČAK

 

Radionicu će voditi gospođa Maja Krnjević vlasnica obrta za učenje vještina „Artes Cognita“, koja je svoje 30-o godišnje radno iskustvo u velikim kompanijama – gdje se bavila prodajom, razvojem timova, menadžmentom, vođenjem i rukovođenjem kao i edukacijama, odlučila podijeliti sa svima koji žele biti bolji i uspješniji. Gospođa Maja je NLP praktičar od 2005. godine i od tada implementira vještinu u sve svoje treninge i radionice.

 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVE – prijave za radionicu zaprimaju se do petka 24. lipnja 2022. u 14:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.

 

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike u potpunosti besplatno.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”