Najava radionice: “Održivo poslovanje – temelj za uspjeh poduzeća u budućnosti“

Poštovane poduzetnice i poduzetnici, obrtnice i obrtnici, poljoprivrednice i poljoprivrednici,

 

prijavite se na radionicu “Održivo poslovanje – temelj za uspjeh poduzeća u budućnosti“ i saznajte zašto su neka poduzeća uspješnija od drugih, kako održivo poslovanje kao poslovni pristup utječe na sve sudionike poslovnog procesa, kako djeluje na zajednicu, okoliš i društvo kao cjelinu. Radionica će se održati u petak 28. listopada 2022. od 11:00 do 16:00 sati u konferencijskoj dvorani Modularno drvno-tehnološkog inkubatora, na adresi Poduzetnička 11, Ivanić-Grad.

 

Održivost u poslovanju predstavlja poslovni pristup koje omogućuje stvaranje dugoročnih vrijednosti. Gledajući kroz povijest kako su pojedini poslovni subjekti ostvarivali zavidne rezultate bez obzira na tržišnu situaciju, vidimo da su to kompanije i poduzetnice i poduzetnici koji su svoje poslovanje prilagođavali aktualnom trenutku što je u konačnici bila formula za uspjeh; ne treba biti veliki vizionar da shvatimo kako danas jednu od ključnih uloga za uspjeh igra upravo Održivo poslovanje.

 

Teme radionice:

  • Održivo poslovanje – preduvjet za postizanje poslovnih ciljeva
  • Odluke koje svakodnevno donosimo utječu na ljude, društvo i okoliš
  • Svijest o održivom poslovanju utječe na svaku odluku u cijeloj organizaciji
  • Održivost je poslovni pristup stvaranju dugoročne vrijednosti a ipak uzimajući u obzir kako svaka organizacija djeluje u ekološkom, društvenom i gospodarskom okruženju
  • Održivost je odgovornost apsolutno svih poslovnih subjekata
  • Koja su načela održivosti
  • Kako implementirati održivost; rezultati onih koji primjenjuju Održivo poslovanje

 

Plan rada radionice:

11:00 – 11:10 Uvod

11:10 – 13:00 Održivo poslovanje – kako integrirati održivost u poslovnu strategiju

13:00 – 13:15 Pauza

13:15 – 13:45 Analiza i rasprava

13:45 – 14:00 Pauza

14:00 – 15:00 Alati za stvaranje održivog razvoja; vježba ( primjena )

15:00 – 16:00 Analiza i zaključak

 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVE – prijave za radionicu zaprimaju se do četvrtka 27. kolovoza 2022. u 15:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.

 

Radionicu će voditi gospođa Maja Krnjević vlasnica obrta za učenje vještina „Artes Cognita“  koja je 30-o godišnje radno iskustvo u velikim kompanijama gdje se bavila prodajom, razvojem timova, menadžmentom; vođenjem i rukovođenjem kao i edukacijama, odlučila podijeliti sa svima koji žele biti bolji i uspješniji u poslu kojim se bave.

 

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike u potpunosti besplatno.

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“