Najava radionice „Kako privući pažnju na YouTube-u?“

Imate proizvod ili uslugu? – Super!

Vaš proizvod ili usluga su jedinstveni u odnosu na druge? – Još i bolje!

Imate san, ali ne znate gdje započeti? – Možda baš ovdje!

 

Dođite na predavanje o YouTube-u i saznajte što znači postati YouTube kreator, stvoriti svoju digitalnu zajednicu, dodati vrijednost vašem proizvodu ili sebi i stvoriti jedan ili više kanala priljeva novaca. Besplatna radionica u organizaciji Razvojne agencije IGRA, „Kako privući pažnju na YouTube-u?“, održat će se u ponedjeljak, 28. studenog 2022., od 11:00 do 16:00 sati u konferencijskoj dvorani Modularno drvno-tehnološkog inkubatora, na adresi Poduzetnička ulica 11, Ivanić-Grad.

 

Na radionici ćete saznati sve što vam je potrebno za kvalitetan start vašeg poslovanja na YouTube kanalu, a između ostalog i:

  • Kako YouTube isplaćuje Kreatore
  • Kako radi trenutni YouTube Algoritam
  • Viralni Moment
  • Što je to “retention” i CTR?
  • Kako stvarati ideje za YouTube?
  • Što su dobri naslovi?
  • Što su i kako kreirati Thumbnail-e?
  • Alati za Kreatore
  • Stvaranje Strategije za vaš kanal

 

Radionicu će voditi Leo Gamboc koji se po prvi puta susreo s YouTube-om oko 2012. godine. U to doba se bavio se ekstremnim biciklizmom i kreirao je videe kako skače s biciklom. Sam je naučio snimati i u 2018. je otvorio svoj prvi obrt i počeo raditi promotivne videe za klijente, najčešće u outdoor sektoru. No, prve rezultate na YouTube-u je Leo počeo vidjeti tek krajem 2021. godine nakon što je završio dvije YouTube akademije Creator Now (upravo pohađa treću). U istoj godini ušao u partnerstvo s tvrtkom Natural Log House (tvrtka gradi drvene kuće u Sloveniji) gdje i radi kao snimatelj/montažer i menadžer YouTube kanala. U posljednjih 10 mjeseci kanal je narastao za 8 Milijuna pregleda i postigao 29 tisuća pretplatnika. Leo želi prenijeti svoje znanje na što veći broj ljudi kako bi i oni vidjeli priliku u YouTube-u.

 

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem obrasca za prijave – prijave za radionicu zaprimaju se do ponedjeljka 28. studenog 2022. u 10:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.

 

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“.

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost Razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“