Najava radionice: „5 metoda za efikasnu poslovnu komunikaciju“

Događa li vam se da, unatoč dobroj pripremljenosti i uloženom trudu, ishod komunikacije s poslovnim partnerima, suradnicima ili klijentima ponekada nije zadovoljavajući?

 

Želite li naučiti kako na jednostavan i jasan način komunicirati s ciljem unaprjeđenja poslovanja i ublažavanja svakodnevnog stresa?

 

Za vas smo pripremili radionicu „5 metoda za efikasnu poslovnu komunikaciju“ koja će se održati u petak, 17. studenog 2023., od 11:00 do 14:00 sati, u konferencijskoj dvorani Modularno drvno-tehnološkog inkubatora, na adresi Poduzetnička ulica 11, Ivanić-Grad. Primjenom ovih jednostavnih 5 metoda, koje ćete vrlo brzo usvojiti, ostvarit ćete efikasnu poslovnu komunikaciju koja vas vodi ka ostvarenju vaših željenih ciljeva i ishoda.

 

Sada je pravo vrijeme za konstruktivniju i efikasniju komunikaciju, viši nivo motivacije, bolje upravljanje vremenom i zadacima te vlastitim poslovnim razvojem. Stoga, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Prijave se zaprimaju putem obrasca za prijave do petka, 17. studenog 2023. godine, u 9:00 sati ili do popunjena kapaciteta dvorane.

 

Radionicu će voditi gospođa Marina Hrastić Prišlin, vlasnica obrta STIL, s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju i obrtništvu.

 

Radionica je u potpunosti besplatna za sve polaznike.