Najava – Online spajanje poduzetnika s područja Brckovljana s potpornim institucijama

Razvojna agencija IGRA Ivanić-Grad poziva Vas na online događanje povezivanje poduzetnika s područja Općine Brckovljani s relevantnim potpornim subjektima kako bi se razmijenile informacije o potrebama, mogućnostima i ciljevima poduzetnika te raspravile teme vezane uz poboljšanje uvjeta za razvoj poduzetništva na području Općine Brckovljani i istočnog dijela Zagrebačke županije.

 

Povezivanje poduzetnika i potpornih institucija održat će se u utorak 08. ožujka od 12:00 do 13:30 sati putem digitalne platforme Zoom.

 

Sudionici događaja:

  1. Poduzetnice, poduzetnici, obrtnice, obrtnici, poljoprivrednice i poljoprivrednici
  2. Predstavnici Općine Brckovljani
  3. Predstavnici Udruženja obrtnika Dugo Selo
  4. Predstavnici Razvojne agencije IGRA Ivanić-Grad

 

Molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde putem obrasca za prijave. Prijave se zaprimaju do 10:00 sati u utorak 08. ožujka 2022. godine. Za sudjelovanje na događanju nije potrebna registracija na Zoom platformi, a pristupni link za sudjelovanje bit će dostavljen s potvrdom prijave na mail prijavitelja.

 

Organizacija događanja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“.

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”