Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira na temelju odobrenih Planova razvoja širokopojasne infrastrukture

Grad Ivanić – Grad nalazi se na listi odobrenih Planova razvoja širokopojasne infrastrukture za koje je dostavljen valjan iskaz interesa temeljem  Javnog poziva: „Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku pred-odabira na temelju odobrenih Planova razvoja širokopojasne infrastrukture, a vezano za odabir prihvatljivih prijavitelja te ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava “Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima”.

 

Grad Ivanić – Grad nositelj je projekta koji obuhvaća Grad Dugo Selo, Općine Kloštar Ivanić, Brckovljani te Općinu Križ. Sam projekt obuhvaća izgradnju mreže sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u područjima bez širokopojasne infrastrukture i bez dovoljnog tržišnog interesa za ulaganja u takvu infrastrukturu od strane operatora na tržištu elektroničkih komunikacija (tzv. “bijela područja” mreža sljedeće generacije).

 

Pripremu i prijavu projekta u ime nositelja projekta i svih partnera provodila je Razvojna agencija IGRA.

 

Lista-PRSI_valjan-iskaz-interesa