HAMAG-BICRO i VE-GO-RA organiziraju radionicu za poduzetnike na temu korištenja EU fondova u Velikoj Gorici

HAMAG-BICRO (Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije) organizira informativnu radionicu na temu: NOVA PERSPEKTIVA U KORIŠTENJU EU FONDOVA: ŠTO PODUZETNICI MOGU OČEKIVATI U 2022.?

 

Na radionici će biti predstavljene prilike financiranja kroz EU fondove u novoj financijskoj perspektivi te kroz Nacionalni program oporavka i otpornosti 2021.-2026. s ciljem:

 

  • informiranja poduzetnika o sredstvima koja im stoje na raspolaganju
  • lakšeg procesa prijave i provedbe projekata (upoznavanje s pojedinim fazama tijekom provedbe projekta nakon potpisa ugovora).

 

Radionicu će održati Damir Nehyba, Ispostava HAMAG-BICRO-a za Zagrebačku županiju te Mateja Kalisar, Razvojna agencija VE-GO-RA, a održat će se: 7.lipnja 2022. godine

u Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka 37, Velika Gorica, s početkom u 10.00 sati – Program_radionice.

 

Rok za prijavu sudjelovanja na događanju je 5.6.2022. do 12:00h ili do popunjenja mjesta, a prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na ovoj poveznici.

 

Isto tako, možete se prijaviti direktno na e-mail: Damir.Nehyba@hamagbicro.hr  do 3.6.2022 do 16:00.

 

 

Najava RA IGRA za sve zainteresirane poduzetnike koji eventualno neće biti u mogućnosti sudjelovati na ovoj radionici – najesen će se radionica na istu temu održati i u Ivanić-Gradu u organizaciji HAMAG-BICRO-a i Razvojne agencije IGRA.

 

 

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“