Novosti

Dostupnost do stana – ugradnja osobnih dizala i platformi u višeetažnim stambenim građevinama

250px-hgk_logo

Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb u suradnji s Hrvatskom udrugom za dizala i Koordinacijskim odborom društava i udruga HP i HT umirovljenika Hrvatske uključila se u pokretanje projekta „Dostupnost do stana – ugradnja osobnih dizala i platformi u višeetažnim stambenim građevinama“, uz sufinanciranje iz fondova EU.

Više

Održana završna konferencija projekta “Croatian Makers Plus”

20181211_125539

U Ivanić-Gradu je održana završna konferencija projekta Croatian Makers Plus – za darovitu djecu koji se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Više

Održana “Edukacija o korištenju Europskih strukturnih i investicijskih fondova”

48266653_2379316858762546_6208594673427021824_n

Razvojna agencija IGRA  održala je edukaciju  namijenjenu jačanju kapaciteta prvenstveno poduzetnika i obrtnika, ali i djelatnika JLS i poduzetničkih potpornih institucija, u cilju učinkovitog korištenja EU fondova.  Edukacija je bila namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, djelatnicima JLS, djelatnicima poduzetničkih potpornih institucija. Edukacija je sufinancirana sredstvima Zagrebačke županije.

 

Više

POZIV NA RADIONICU »Edukacija o korištenju Europskih strukturnih i investicijskih fondova«

konferencija

Razvojna agencija IGRA sa zadovoljstvom vas poziva na edukaciju sufinanciranu sredstvima Zagrebačke županije namijenjenu jačanju kapaciteta prvenstveno poduzetnika i obrtnika, ali i djelatnika JLS i poduzetničkih potpornih institucija, u cilju učinkovitog korištenja EU fondova.  Edukacija je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, djelatnicima JLS, djelatnicima poduzetničkih potpornih institucija.

Više

Objavljen Poziv Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2

work-731198_1280

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“, Referentna oznaka: KK.03.2.1.19.

 

Više

Poljoprivrednici, saznajte kako do besplatnog sustava za navodnjavanje!

irrigation-1210072_1280

Zagrebačka županija ima priliku u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine kandidirati se za europska sredstva za izgradnju sustava javnog navodnjavanja poljoprivrednih površina na svom području.

Više

FZOEU građanima dodjeljuje 12 milijuna kuna za uvođenje obnovljivih izvora energije u sustavima grijanja i hlađenja

igra-31

31. listopada 2018. Fond je pokrenuo novi Javni poziv za sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama. „S 12 milijuna kuna građanima ćemo sufinancirati nabavu i ugradnju kotlova na biomasu i dizalica topline. Ovisno o području gdje se kuća nalazi, moguće je dobiti poticaje u rasponu od 40% do 80%, odnosno maksimalno do 35 tisuća kuna s PDV-om za ugradnju sustava na biomasu ili do 45 tisuća kuna s PDV-om za sustave s dizalicom topline.“ najavio je direktor Fonda Dubravko Ponoš.

 

Više

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv ‘Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2’

office-1209640_640

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“.

Više

U rujnu sljedeće godine svoja će vrata otvoriti Poduzetnički inkubator u Ivanić-Gradu

poduyetnicki-2

Do rujna 2019. godine Ivanić-Grad će imati završen Modularni drvno-tehnološki poduzetnički inkubator za mlade poduzetnike koji će se izgraditi u Poslovnoj zoni UPU 6. U narednom periodu bit će raspisana javna nabava za izvršitelja radova. Na površini većoj od 700 m2 izgradit će se 17 zasebnih funkcionalno-prostornih jedinica namijenjenih korisnicima infrastrukture, među kojima 7 proizvodnih jedinica i 6 jedinica za uredsko poslovanje.

Više

Radionica o korištenju financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja

project development

S ciljem predstavljanja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. u prostorijama Gradske vijećnice grada Sveti Ivan Zelina u petak, 21. rujna 2018. godine u vremenu od 10:00 do 13:00 sati održat će se radionica na kojoj će svi zainteresirani dobiti informacije o uvjetima i načinu korištenja financijskih instrumenata te odgovore na praktična pitanja oko podnošenja zahtjeva i korištenja zajmova, jamstva i kredita.

Više

Poljoprivrednicima od 1. rujna dostupni najpovoljniji zajmovi

oranica

Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), pokrenulo je financijske instrumente – Mikro i Male zajmove za ruralni razvoj – u sklopu Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.-2020., koji se sufinanciraju iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Sredstva rezervirana za financijske instrumente iznose pola milijarde kuna. Mikro i Mali zajmovi namijenjeni su poljoprivrednicima, prerađivačima poljoprivrednih proizvoda te subjektima koji djeluju u sektoru šumarstva, i to u sljedećim tipovima operacija:

Više

Novim natječajem i povećanjem alokacije za 400% poduzetnicima na raspolaganju 200 milijuna kuna za “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“

europski-strukturni-i-investicijski-fondovi

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Ministarstvo gospodarstva usuglasili su stav oko poništenja natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT“ kao i oko otvaranja novog poziva u najskorijem roku kojim će se podići alokacija za 400 %, odnosno na 200 milijuna kuna.

Više

Otvoren natječaj za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

prr

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Više

Poziv na stručno usavršavanje nastavnika i stručnih suradnika u osnovnim školama na temu robotike

mbot

U petak i subotu 23. i 24. ožujka u Tehnološkom Parku Zagreb održat će se nacionalno stručno usavršavanje namijenjeno nastavnicima i stručnim suradnicima osnovnih škola.

Više

LAG “Moslavina” objavljuje 1. LAG Natječaj za male poljoprivrednike

lag-moslavina-logo-najava

LAG “Moslavina” objavljuje 1. LAG Natječaj iz Lokalne razvojne strategije LAG-a za Tip operacije 1.1.4. „POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA“, a koji je sukladan Tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Više

Objavljen je program dodjele bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva

tn_article_thumb_1518770055-f852d337857b714f017008944c45ba0a

Ministarstvo turizma objavilo je program dodjele bespovratnih sredstava za podizanje konkurentnosti turističkog gospodarstva za 2018. godinu, kojim je osigurano bespovratnih 24,6 milijuna kuna iz državnog proračuna.

Više

Poziv na radionice za potencijalne korisnike mjera iz Ruralnog razvoja (tip operacije 6.2.1. i 4.1.1.)

prr

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 4 i mjere 6.

Više

Objavljen natječaj za tip operacije 6.2.1. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”

polje

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Više

Pregled aktualnih natječaja za EU sredstva

logo-2_hr

Početak 2018. godine donosi brojne mogućnosti za financiranje projekata iz sredstava europskih fondova.

Više

Europska komisija otvorila natječaje za informiranje i promociju poljoprivrednih proizvoda “Uživajte, to je iz Europe”

enjoy-from-europe

Europska komisija objavila je pozive za podnošenje prijedloga za programe promocije europskih poljoprivrednih proizvoda u svijetu i unutar EU s ciljem podizanja razine svijesti o vrijednostima poljoprivrednih proizvoda i visokim standardima koji se primjenjuju u proizvodnji, povećanju konkurentnosti i potrošnji europskih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Više

Objavljen Indikativni plan objave natječaja za 2018. godinu iz Programa ruralnog razvoja

prr

Za mjere iz Programa ruralnog razvoja RH u 2018. godini raspisat će se ukupno 30 natječaja, za što je osigurano 3,75 milijardi kuna potpore.

Više

Otvoreni natječaji za zapošljavanje u Razvojnoj agenciji IGRA

cv

Razvojna agencija IGRA otvorila je natječaj za zapošljvanje za dva radna mjesta.

Više

Otvoren Poziv “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”

energy-efficiency

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike obajvilo je Poziv Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama.

Više

Besplatne edukacije za poduzetnike u Ivanić-Gradu

esi-fondovi

Razvojna agencija IGRA vas poziva na besplatne edukacije za poduzetnike na temu EU fondova koje će se održati 9., 10. i 11. listopada u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić-Gradu.

Više

Zagrebačka županija objavila rezultate natječaja namijenjenog poduzetnicima

zagrebacka-zupanija-logo-704x318-757-x-342

Prijave na Natječaj za dodjelu potpora za poticanje razvoja poduzetništva u 2017. godini zatvorene su 29.05.2017., a u četvrtak 14.09.2017. objavljene su privremene bodovne liste.

Više

Održano svečano potpisivanje Ugovora za projekt “Izgradnja modularnog drvno-tehnološkog poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu”

img_20170824_123636

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr. sc. Martina Dalić potpisala je devet novih Ugovora za Poziv „Razvoj poslovne infrastrukture“ kojima je ukupno dodijeljeno 104.760.924,54 kuna.

Više

Projekt izgradnje modularnog poduzetničkog inkubatora odabran za financiranje iz EU fondova

esi-fondovi

Projektu “Izgradnja modularnog drvno-tehnološkog poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu” kojeg je izradila Razvojna agencija IGRA odobreno je financiranje iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 8.289.123,65 kuna što čini 99% ukupne vrijednosti projekta.

Više

Objavljen Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška programima usmjerenim mladima”

ucinkoviti-ljudski-potencijali_boja

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv pod nazivom Podrška programima usmjerenim mladima koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Više

Gradu Ivanić-Gradu odobreno financiranje projekta za rad s darovitom djecom

robot-1206469_640

Ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić donio je odluku o financiranju projekata u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini.

Više

Zagrebačka županija raspisala natječaj za potpore u poduzetništvu

zagrebacka-zupanija-logo-704x318-757-x-342

Zagrebačka županija raspisala je javni natječaj vrijedan 3,2 milijuna kuna za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje poduzetništva u 2017. godini.

Više

Raspisani natječaji za podmjeru 4.1. Programa ruralnog razvoja

prr

Ministarstvo poljoprivrede je raspisalo 5 natječaja u sklopu podmjere 4.1. “Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva”

Više

Poziv poljoprivrednicima i proizvođačima za uključivanje u projekt „eProdaja proizvoda Zagrebačke županije“

eprodaja

Zagrebačka županija pokrenula je projekt „eProdaja proizvoda Zagrebačke županije“ kojim se želi pomoći poljoprivrednicima i proizvođačima hrane u plasmanu proizvoda i to putem novih kanala prodaje „eKupi tržnica – Marketplace“ i „GoGreen tržnica“.

Više

Iznimno velik interes za prijavu na natječaje u okviru Mjere 6

prr

Slijedom velikog broja upita i iskazanog interesa Ministarstvo poljoprivrede izdalo je informaciju o prijavama na nedavno završene natječaje u sklopu Mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”.

Više

Razvojna agencija IGRA predstavila svoj rad na Poslovnom uzletu u Ivanić-Gradu

07.04.2017., Ivanic-Grad - U Puckom otvorenom ucilistu odrzan Poslovni uzlet Ivanic-Grada u organizaciji Poslovnog dnevnika. Prezentacija Suradnja razvojne agencije IGRA i lokalnih  gospodarstvenika. Valentin Gadza. 
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Direktor Valentin Gadža predstavio je rad Razvojne agencije IGRA na manifestaciji Poslovni uzlet koja se održala u Ivanić-Gradu 7. travnja.

Više

Natječaj za radno mjesto – Upravitelj zadruge Crna kap

pumpkins-1712841_640

Novoosnovana zadruga proizvođača bučinog ulja objavila je natječaj za zapošljavanje na radnom mjestu upravitelja zadruge.

Više

Predstavljanje mjera poticaja za poljoprivrednike

grb-grada

Grad Ivanić-Grad i gradonačelnik Javor Bojan Leš pozivaju Vas na

 

Predstavljanje mjera poticaja za poljoprivrednike

 

koje će se održati u utorak 4. travnja 2017. u prostorijama Gradske uprave (Park hrvatskih branitelja 1) s početkom u 12:00 sati.

 

 

Dnevni red:

 

  1. Uvodna riječ i pozdrav gradonačelnika Javora Bojana Leša.
  2. Osvrt na protekli Javni poziv za provedbu podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ i predstavljanje sljedećeg poziva – Razvojna agencija IGRA.
  3. Predstavljanje gradskih potpora za poticanje poljoprivrede.
  4. Rasprava.

 

 

Pozivamo sve zainteresirane građane i predstavnike OPG-a da se odazovu kako bi neposredno dobili sve relevantne informacije vezano za mjere poticanja poljoprivrede.

Više

Objavljen natječaj Zagrebačke županije za potpore u poljoprivredi

oranica

Zagrebačka županija otvorila je prijave na Javni poziv za dodjelu potpora sukladno Odluci o programu potpora male vrijednosti u poljoprivredi, ruralnom razvoju i šumarstvu u Zagrebačkoj županiji u 2017. godini

Više

Okončane prijave za Mjeru 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

prr

Dana 27. ožujka 2017. zatvoren je 2. natječaj za provedbu podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ koji je financiran iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

Više

Radionica u Kutini povodom objave natječaja za podmjeru 6.3. “Potpora razvoju malih OPG-a”

lag-moslavina-logo-najava

LAG Moslavina poziva sve potencijalne prijavitelje na natječaj za podmjeru 6.3. da prisustvuju radionici koja će se održati u četvrtak 9. veljače 2017. u Kutini.

Više

Objavljen natječaj za provedbu podmjere 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

polje

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na temelju Pravilnika o provedbi Mjere M06 »Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja« iz Programa ruralnog razvoja (Narodne novine, broj 42/2015 i 6/2017) objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.

Više

Novi sustav zaprimanja upita i odgovora u sklopu Programa ruralnog razvoja

question-mark-1872665_640

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uvela je novi online sustav zaprimanja upita i odgovora vezanih za natječaje iz Programa ruralnog razvoja.

Više

Najava natječaja za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“

prr

Natječaj za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ biti će otvoren od 21. prosinca 2016. godine.

Više

Zagrebačka županija dodjeljuje potpore poduzetnicima za troškove konzultantskih usluga

zagrebacka-zupanija-logo-704x318-757-x-342

Objavljen je natječaj kojim se dodjeljuju potpore poduzetnicima s područja Zagrebačke županije za pokriće troškova konzultantskih usluga koji su nastali pri prijavi na natječaje za EU sredstva.

Više

Besplatna savjetovanja za lokalne poduzetnike

office-1209640_640

Razvojna agencija IGRA u suradnji s Udruženjem obrtnika Ivanić-Grad organizira besplatna savjetovanja iz područja sufinanciranja projekata za poduzetnike s područja Ivanić-Grada i šire okolice.

Više

Radionice za podmjeru 6.3. namijenjene korisnicima kojima je izdana Odluka o dodjeli sredstava

international-conference-1597529_640

Djelatnici Uprave za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj, EU i međunarodnu suradnju, održati će sedam radionica za podmjeru 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”.

Više

Savjetnički paketi za poljoprivrednike i šumoposjednike

savjetodavna

Savjetodavna služba je objavila katalog savjetničkih paketa kojim se možete informirati o uslugama savjetovanja koje se financiraju iz Mjere 2 Programa ruralnog razvoja.

Više

Program mikrokreditiranja za male subjekte gospodarstva

hamag-bicro-logo-cmyk

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG – BICRO) objavila je program mikrokreditiranja iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Više

Objavljeni nacrti Pravilnika za podmjeru 4.1. i 4.2.

e-savjetovanja-logo-jpg

Na portalu e-Savjetovanja trenutno je u tijeku provedba javne rasprave za Pravilnike za podmjeru 4.1. i 4.2 za ulaganja u fizičku imovinu u sklopu Programa ruralnog razvoja.

Više

Ministarstvo gospodarstva objavilo natječaj namijenjen malim, srednjim i velikim poduzećima

logo-mingo

U sklopu provedbe Industrijske strategije 2014.-2020., Ministarstvo gospodarstva je i u 2016. godini objavilo Javni natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava prema Programu regionalnih potpora za kapitalna ulaganja u proizvodne tehnologije.

Više

Obavijest korisnicima potpora iz Programa ruralnog razvoja

savjetodavna

Savjetodavna služba je objavila da će korisnici potpora iz Programa ruralnog razvoja moći zadovoljiti uvjet “odgovarajućih stručnih znanja” ukoliko završe jednu od edukacija koje ta ustanova provodi.

Više

Razvojna agencija IGRA nudi podršku lokalnim poljoprivrednicima za prijavu na natječaje iz Programa ruralnog razvoja

prr

Ministarstvo poljoprivrede najavilo je ponovno otvaranje poziva za Podmjere 6.1. i 6.3. u listopadu ove godine.

Više

Objavljen natječaj kojim se dodjeljuju institucionalne potpore udrugama

nacionalna zaklada

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 17. kolovoza 2016. godine objavila je natječaj pod nazivom Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga.

Više

Najava radionice: Program ruralnog razvoja

polje

Na izletištu Ključić brdo 27. kolovoza 2016. godine održat će se informativna radionica LEADER i mogućnosti Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Više

Otvoren poziv za E-impuls

project development

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je prijave za jedan od najznačajnijih natječaja za bespovratnih sredstava koji je namijenjen subjektima malog gospodarstva.

Više

Ministarstvo gospodarstva najavilo javni poziv namijenjen srednjim i velikim poduzećima

Inovacije

Ministarstvo gospodarstva uskoro će početi s provedbom Programa regionalnih potpora za kapitalna ulaganja u nove tehnologije.

Više

Objava natječaja u sklopu programa E – impuls očekuje se u srpnju

minpo_logotip

Ministarstvo poduzetništva i obrta najavilo je da će Poziv za E – impuls biti otvoren od 15. srpnja 2016. godine.

Više

Razvojna agencija IGRA prijavila dva projekta na natječaj Programa prekogranične suradnje Interreg Središnja Europa

interreg-logo-540

Uspješno je okonačan proces prijave dvaju projekta Razvojne agencije IGRA na drugi poziv u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg Središnja Europa.

Više

Novi natječaj za financiranje projekata u kulturi

Graphic1

Ministarstvo kulture 27. lipnja 2016. objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2017. godinu kojim se financiraju djelatnosti u kulturi te aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku.

Više

Objavljena dva natječaja Zagrebačke županije na temu poduzetničkih manifestacija

zagrebacka-zupanija-logo-704x318-757-x-342

Zagrebačka županija objavila je dva natječaja vezana za poduzetničke manifestacije. Točnije, za sufinanciranje nastupa na poduzetničkim manifestacijama te za organizaciju istih.

Više

Iz EU fondova dodijeljeno 82 milijuna kuna za poduzetničke projekte

ugovor

Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) predstavili su projekte koji će se financirati bespovratnim sredstvima iz fondova Europske unije.

Više

Konferencija za mlade poljoprivrednike u Zagrebu

luggage-1033000_1920

Ministarstvo poljoprivrede u subotu 19. lipnja 2016. organizira konferenciju namijenjenu mladim poljoprivrednicima do 40 godina starosti.

 

Više

Anketni upitnik – Perspektiva razvoja Poduzetničkog inkubatora u Ivanić-Gradu

igra-27

Grad Ivanić-Grad odlučio je provesti analizu potreba za otvaranjem Poduzetničkog inkubatora.

Više

Plan objave natječaja iz Programa ruralnog razvoja za 2016. godinu

igra-1

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, izradilo je plan objave natječaja za 2016. godinu.

Više

Upozorenje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost vezano za radionice o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

igra-31

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) upozorava građane da se na radionicama koje organiziraju privatne tvrtke izdaju informacije o natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća koje nisu u potpunosti točne.

Više